Welkom op de Peutersite van Ronald Snoek. 

's-Hertogenbosch, 04 mei 2005

Hi di ho!

Zo, we zijn weer bijna 7 maandjes verder en pap's heeft weer eens tijd gemaakt om wat recentere foto's van mij te publiceren op het World Wide Web.

Vandaag zijn verschenen de maanden October 2004 t/m April 2005.

Veel kijkplezier!

 

 

's-Hertogenbosch, 05 oktober 2004

Hi di ho!

Zo, we zijn weer een paar maandjes verder en pap's heeft weer eens tijd gevonden om wat recentere foto's van mij te publiceren op het World Wide Web.

Vandaag zijn verschenen de maanden Maart t/m September 2004.

Veel kijkplezier!

's-Hertogenbosch 22 Maart 2004

Hallo!

Eindelijk heeft mijn papa weer de moeite genomen om mijn kunsten op internet te zetten.

Nu niet meer per week, maar per maand.

Vandaag zijn de maanden Juni 2003 t/m Februari 2004 verschenen. Nu maar afwachten of papa voortaan weer maandelijks mijn foto's online gaat zetten. Duimen jullie mee? :-)

 

Groeten,

Ronald Snoek

's-Hertogenbosch 16 mei 2003

Hoera hoera Ronald is vandaag 1 jaar geworden!!!!!

Inmiddels is Ronald al een flink kereltje geworden. Hij groeit als kool (is nu ongeveer 10 kilo zwaar) en verschrikkelijk nieuwsgierig.

Spelen met de bal is zijn favoriete bezigheid. Hij gooit ermee alsof het zijn lust en zijn leven is. Over "lust" gesproken, zijn eetlust is zo goed dat hij al een paar weken gewoon "met de pot" mee eet. Van de buikkrampen waar hij in het begin last van had is niets meer te merken. Stukken pizza, brocolli, vlees in alle varianten, spaghetti, Foe Yong Hai, brood met smeerworst/kaas/jam, soep etc etc. Hij is er verzot op :-)

Sinds eind vorig jaar zit Ronald niet meer op het kinderdagverblijf. Inmiddels is het "daaaaaaaaaaaaaaaag" verblijf!!! Dat beviel niet zo goed. Als Ronald niet ziek was, dan werd hij dat daar wel. Enkele (licht) zorgelijke momenten hebben we hiermee meegemaakt. Maar als de nood het hoogst is, is de redding vaak nabij. Klinkt goed in theorie, maar in dit geval was dat ook zo, want inmiddels gaat Ronald alweer zo'n halfjaar 2 dagen in de week naar Annette en hij heeft het daar super naar zijn zin.

Bewegen.. jaahhhhhhh.. daar is onze ronald werkelijk een ster in.... Al een paar maanden inmiddels kruipt hij overal rond waar hij maar even kan en zelfs klauteren draait hij zijn handen en benen niet voor om. Staan(aan de rand van ... noem maar op.. tafel /eetstoel /bank /koelkast /keukenkast /deur raam etc etc) gaat hem ook al behoorlijk goed af.

Kortom het gaat heel goed met Ronald en we zijn nog steeds heel blij en trots met hem!

Wil je weten hoe zijn 2e levensjaar verloopt? Kijk dan af en toe eens op zijn fotoalbum.

Veel lees- en kijkplezier en vergeet niet wat in het gastenboek te schrijven !                     

Twee trotse ouders, Leen & Sandra Snoek